Dobré Stavby s.r.o.

U Rourovny 697/16, 721 00 Ostrava Svinov, tel: 596 965 179, e-mail: info@dobrestavby.cz


Serafínova 396/9, Ostrava-Kunčice 719 00
+420 596 965 179
Úvod -> Činnost -> Vnitřní úpravy

Vnitřní úpravy

Provádíme rekonstrukce a úpravy interiérů v rodinných domech, v bytech i v komerčních či průmyslových objektech. Vnitřní úpravy mohou být jen kosmetické, ale také zásadní. Záleží na vašich požadavcích. Ať už potřebujete rekonstruovat celou koupelnu, vytvořit půdní vestavbu nebo kompletně předělat celý interiér bytu, jsme vám k dispozici. Kromě vnitřních úprav provádíme také stavby rodinných domů na klíč, pokládku střech či opravy panelových domů. Sídlo firmy je v Ostravě, zakázky však realizujeme v širokém okolí.

Rekonstrukce koupelen i půdní vestavby

Do sekce Vnitřní úpravy spadají nejčastěji tyto stavební práce a úpravy:

  • Rekonstrukce bytů. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů i jednoduché menší úpravy interiérů, montáže oken, interiérových dveří, sádrokartonové příčky, podhledy aj.
  • Realizace nových interiérů. Vytvoříme kompletní vnitřní interiér, nové omítky, podlahy, montáž nábytku, osvětlení, instalaci elektrospotřebičů apod.
  • Rekonstrukce koupelen a WC. Rekonstrukce starých bytových jader, rekonstrukce koupelen, nové obložení, montáž vany, umyvadla, sprchového koutu apod.
  • Půdní vestavby. Stylové a praktické půdní vestavby rozšíří váš obytný prostor. Získáte obytné podkroví, které bude mít nezaměnitelnou atmosféru. Poradíme jak a půdní vestavby zrealizujeme.
  • Práce se sádrokartonem. Montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů, vytvoření podhledů, předělů, obkladů či protipožárních sádrokartonových příček.

Férový přístup, dodržování termínů a další priority

Již téměř 20 let budujeme všestrannou stavební firmu, která klade důraz hlavně na férové a otevřené jednání, dodržování termínů, kvalitní stavební práce, profesionální přístup a spolehlivost. Nejde nám jen o zisk, ale o celkovou spokojenost našich klientů. I proto, že většinu zakázek získáváme přes osobní doporučení, které šíří právě jen spokojení klienti. Sídlo firmy je v Ostravě, zakázky však realizujeme v širokém okolí, po celé Moravě, i v Čechách.

Kontaktujte nás, rádi a ochotně zodpovíme vaše dotazy, zdarma vaši poptávku naceníme. Těšíme se na oboustranně spokojenou spolupráci!

Kontakt


Dobré stavby s.r.o.
Sídlo firmy: Serafínova 396/9, Ostrava-Kunčice 719 00

IČO: 25828495
DIČ: CZ25828495

GPS: 49°47'49.932"N, 18°17'26.338"E


Tel:  
596 965 179
Fax: 596 966 196
E-mail: info@dobrestavby.cz

 

 

Poptávka

Poptávkový formulář